Selskap

SELSKAP & MENYER

Sandbakken passer meget godt til uformelle middager, julebord, samlinger eller møter for bedrifter og organisasjoner, primært på dag og kveldstid tirsdag - torsdag. Vi har begrenet kapasitet til å ta i mot selskaper og arrangement i helgene.


Gunn er utdannet som kokk og kan skreddersy menyen etter deres ønske. Vi kan tilby tapas, koldtbord, kalde og varme lunsjretter og middag.   

Alt er hjemmelaget!


Vi tar imot grupper på 20 til 50 personer. Ved enklere bevertning kan vi dekke til 70 personer.

Bedrifter som ønsker heldagsseminar her er også velkommen til samlinger i våre naturskjønne og rolige omgivelser.


Vi har alle møtefasiliteter med trådløst internett, projektor og lerret.

 


All mat og drikke må bestilles hos oss.

Når du kommer til Sandbakken Sportsstue så føles det som du er langt til skogs! Men vi er ikke lenger borte en 25 minutt fra Oslo Sentrum. Deltakere og gjester på møter og arrangementer kan kjøre helt inn etter avtale. Du kan også leie en bus for alle deltakerene og dere kan komme helt til døren. Her er forslag til hvor du kan lei (mini)buss: 
HUNDEKJØRING

Hvis du ønsker å arrangerer bursdag eller lukket selskap på Sandbakken, er det også mulig å bestille hundekjøring. AktivIteten passer for alle, også for  personer med redusert beveglighet. I dag har vi kapasitet til å kjøre ca. 15 personer på ett arrangement. Hundekjøring er avhengig av temperatur og føre.


FOREDRAG

Hvis du ønsker  kan vi tilby forskjellige foredrag om Østmarka eller guidede turer fra Sandbakken i samarbeid med Even Saugstad.  Mer info finner du på www.markaguiden.noVi skreddersyr opplegg slik at du og dine venner/kollegaer blir fornøyde.


Ta gjerne kontakt!